1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[OTHER] GIF'S don't play in the forum

Discussion in 'Bug Reports' started by Alan, Apr 7, 2016.

  1. Alan

    Alan New Member Member

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    4
    dont know if that was intended or not. just checking to be sure.
    anyways, the gif's only play if you click on the profile picture or go to the actual profile.
    sorry if this was an intended setting
     
    Regis67 likes this.
  2. Benji

    Benji Director Staff Artist Writer

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1,748
    This isn't intended, but we are aware. We're currently on pretty barebones everything, but this in particular should be fixed within the next few days.

    Thanks!
     
    Regis67 likes this.
  3. Regis67

    Regis67 Active Member Member

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    101
    Likes Received:
    104
     
  4. Benji

    Benji Director Staff Artist Writer

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1,748
    We want to keep the site mobile-friendly, so it likely won't be too high. Maybe 1 or 2MB.
     
    Regis67 likes this.
  5. Regis67

    Regis67 Active Member Member

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    101
    Likes Received:
    104
    That's plenty thanks for the reply.
     
  6. Stereo

    Stereo Local Dog Staff

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    14
    Should be working now, but you will have to re-upload your avatar. Give it a try. :)
     
    Regis67 likes this.
  7. LoliEmpress

    LoliEmpress Member Member

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    13
    Likes Received:
    29
    ʸᵉᵉᵉᵉᵉʰˢˢˢ⋅⋅
     

Share This Page